Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Первомайському зварили рекордний «Куліш миру»

У Первомайському зварили рекордний «Куліш миру»

Під час робочої поїздки до Первомайського району голова ХОДА Ігор Райнін взяв участь у святкових заходах, присвячених Дню працівників харчової промисловості України.

Центральною подією ярмарку-фестивалю «Terra fest», що пройшов у місті Первомайський 17 жовтня, стало приготування 3000 кг пшоняної каші. Рекорд офіційно зафіксував представник Книги рекордів України, а пробу з «Куліша світу» могли зняти всі бажаючі, адже каші вийшло 12 тисяч порцій.

«Тепер точно можна сказати: з Первомайському кашу звариш», - оцінив досягнення Ігор Райнін, який відвідав фестиваль.

Керівник області також подякував організаторам свята – підприємствам Первомайського району ТОВ «КФ «Рома», ТОВ «Терра» і ТОВ «Ржавчик».

«Сьогодні у вас на святі все цікаво, сонячно, смачно. Тут доброзичлива обстановка. У Харківській області в Первомайську буде таке сонячне мирне небо весь час. Мир і стабільність в Харківській області буде. Я вам це гарантую», - підкреслив голова ХОДА, звертаючись до всіх учасників фестивалю, що зібралися на центральній площі міста Первомайський.

Також у ході святкування Ігор Райнін нагородив представників організацій Первомайського району, що вносять вагомий внесок у соціально-економічний розвиток Харківської області.

За багаторічну сумлінну працю, високий рівень майстерності та вагомий внесок у соціально-економічний розвиток району Почесною грамотою обласної державної адміністрації та цінним подарунком нагороджено:

- Володимир Божко, генеральний директор ТОВ «Орількалатінвест»;

- Володимир Щербина, голова фермерського господарства «Щербина В.Є.»;

- Артем Татаренков, головний агроном фермерського господарства «Київська Русь»;

- Костянтин Сумерліді, начальник ремонтно-будівельної дільниці ТОВ КФ «Рома»;

- Степан Сидоров, начальник зміни виробництва ТОВ «Терра».

Більше фото