Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Люботині для ремонту доріг використовують бетон високої марки міцності

У Люботині для ремонту доріг використовують бетон високої марки міцності

Про це у ході робочої поїздки до Харківського району повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко.

Він проінспектував хід виконання будівельних робіт з капітального ремонту дороги по вул. Ворошилова в місті Люботин. Дорога є виїздом на Київську трасу. За даними комунального відділу Люботинської міської ради, з обласного бюджету в цьому році на ремонт дороги було виділено 463 тисячі гривень.

«Застосування бетону високої марки міцності, який збільшує термін служби дороги, допомагає зекономити, у порівнянні з асфальтобетонними сумішами, до 20% вартості матеріалу» , - зазначив Євгеній Шахненко.

Також у ході робочої поїздки заступник голови ХОДА провів нараду з керівництвом Люботинської міської ради та представниками Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області щодо обстановки, яка склалася на сміттєзвалищі в місті Люботин. Через численні підпали сміття на звалищі мешканці міста скаржилися на сморід. На даний момент загоряння повністю погашено. За результатами наради надано відповідні доручення керівництву Люботинської міської ради та Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області щодо охорони сміттєзвалища.