Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ремонт дороги Перекоп-Високопілля почнуть в найближчі дні

Ремонт дороги Перекоп-Високопілля почнуть в найближчі дні

Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Євгеній Шахненко під час робочої поїздки до Валківського району 22 вересня.

У ході візиту до Валківського району Євгеній Шахненко побував у кількох населених пунктах: Високопіллі, Ков'ягах, Перекопі, Олександрівці, Сидоренковому і Благодатному. У кожному з сіл заступник голови обласної адміністрації поспілкувався з місцевим активом, дізнавшись, які питання найбільше турбують мешканців Валківщини.

Однією з найбільш гострих для мешканців району виявилася проблема повірки газових лічильників. За словами людей, які звернулися до Євгенія Шахненка, повірку проводять не тільки з порушенням термінів, але й вносячи зміни до показань - не на користь споживачів. Заступник глави ХОДА зазначив, що подібні скарги надходять і від мешканців інших районів Харківської області.

«У найближчий понеділок в обласній адміністрації відбудеться апаратна нарада, на якій ми піднімемо це питання перед керівництвом газової служби. Цю проблему ми усунемо в найкоротші терміни. Якщо знадобиться, будемо приймати кадрові рішення», - пообіцяв Євгеній Шахненко.

Також мешканці району зверталися до заступника голови ХОДА за допомогою у вирішенні земельних питань, зокрема, з приводу отримання орендної плати за паї.

Оперативно було вирішено питання ремонту дротового радіо - актуальне для багатьох мешканців сіл. За дорученням Євгенія Шахненка в цей же день в районі почали працювати 5 ремонтних бригад «Укртелекому». Також заступник голови області пообіцяв в найближчі дні вирішити питання з усуненням неполадок в роботі телефонного зв'язку.

Крім того, в ході візиту до Валківського району Євгеній Шахненко побував у Олександрівській та Сидоренківській школах, яким пообіцяв допомогти із заміною вікон.

«Я впевнений, що голова обласної адміністрації Ігор Райнін підтримає це прохання, і ми знайдемо кошти для того, щоб замінити вікна на енергозберігаючі вже цього року», - пообіцяв Євгеній Шахненко.

Також заступник голови ХОДА ознайомився з ходом ремонтних робіт на дорогах району, приділивши особливу увагу тим ділянкам, по яких проходять шкільні маршрути.

Він повідомив, що в найближчі дні почнеться ремонт дороги Перекоп-Високопілля. Євгеній Шахненко також доручив керівництву служби автодоріг приділити особливу увагу тим дорогам, стан яких найбільше турбує мешканців району.