Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські волонтери передали в зону АТО два автомобілі

Харківські волонтери передали в зону АТО два автомобілі

Волонтерські об’єднання та організації, що розвиваються на Харківщині, продовжують надавати матеріально-технічну допомогу учасникам АТО в Луганській області.

Так, днями помічник заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Євгенія Шахненка - Володимир Норчак - від імені керівництва громадської організації  «Благодійний фонд «Мирний дім» передав автомобіль Volkswagen Passat B4.

«Це вже другий легковий автомобіль, який я маю честь передати від харківських благодійників захисникам Луганщини. Окрім цього, фонд «Мирний дім» доправив на Донбас тонни будівельних матеріалів, сотні комплектуючих до вантажівок, десятки елементів військового спорядження та безліч малюнків від юних харків’ян», - зауважив Володимир Норчак.

Іномарку на свій баланс взяли офіцери групи оперативного забезпечення сектору, які подякували посадовцю і волонтеру за активну громадську позицію і його особистий внесок у Перемогу над тероризмом.

За словами представника Харківської обласної державної адміністрації, до процесу надання матеріально-технічної та моральної допомоги учасникам АТО залучені практично усі трудові колективи, громадські об’єднання і організації, що діють в регіоні.