Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На прийомі Марка Беккера просили допомогти у вирішенні земельних питань

На прийомі Марка Беккера просили допомогти у вирішенні земельних питань

Заступник голови ХОДА 16 вересня провів особистий прийом громадян.

Так, один з відвідувачів висловив незгоду з виділеними межами земельної ділянки в селі Завгороднє Балаклійського району. За словами чоловіка, вже кілька років він не може домогтися від відповідних земельних організацій та органів місцевого самоврядування справедливого розмежування своєї та сусідської садиб.

«Рішення подібних земельних питань, звичайно ж, перебуває у віданні органів місцевого самоврядування. Але ми за вашим зверненням складемо лист, який повинні будуть розглянути в райраді на засіданні Депутатської комісії з земельних питань. Необхідно, щоб ваше питання вирішили по суті у строки, що встановлені згідно з законодавством», - зазначив Марк Беккер.

Заступник голови обладміністрації також розглянув звернення мешканця міста Харкова про допомогу у приватизації земельної ділянки в садовому товаристві на території Бабаївської сільської ради Харківського району. Ще одне звернення стосувалося допомоги в оформленні земельної ділянки, розташованої на території Костовської сільської ради Валківського району за межами населеного пункту.

Під час прийому громадяни отримали консультації співробітників департаментів агропромислового розвитку та інноваційного розвитку промисловості, Юридичного департаменту ХОДА та Головного управління Держкомзему в Харківській області.

Вирішення питань, які потребують поглибленого вивчення, Марк Беккер взяв під особистий контроль.