Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Талановиту молодь запрошують на народний конкурс «Сад Шевченка»

Талановиту молодь запрошують на народний конкурс «Сад Шевченка»

Захід пройде за підтримки Департаменту культури та туризму ХОДА. Організатор конкурсу - громадська організація «Екополітика».

Учасники конкурсу зможуть поборотися за першість у кількох номінаціях: «Поети», «Барди», «Гумор», «Рок» і «Реп».

Відбір лауреатів за трьома номінаціями пройде в рамках традиційного фестивалю авторської пісні «Осінній Есхар» 12 вересня на березі річки Сіверський Донець у Фігуровці, на базі відпочинку «ХПІ».

У номінації «Поети» учасникам дозволяється виконання тільки своїх творів, в номінації «Барди» можливе виконання авторських творів або створених у співавторстві (власного твору - тільки музика або тільки слова), також конкурсанти зможуть показати свої здібності й таланти в номінації «Гумор».

Прослуховування учасників і відбір 4 лауреатів у номінації «Реп» проходитиме 19 вересня за адресою: м Харків, вул.23 Серпня, 61 (кінотеатр ім.Довженка), для учасників в номінації «Рок» відбір відбудеться там само 20 вересня.

Для участі у номінаціях «Реп» і «Рок» необхідно до 15 вересня залишити заявку в групі «Сад Шевченка» в соціальних мережах або надіслати на email: sad_shevchenko@ukr.net з темою листа: ЗАЯВКА - номінація «Реп» або «Рок».

Один з головних критеріїв при оцінці виступів у всіх номінаціях - учасники повинні розкрити тему конкурсу - «Вірю в себе! Вірю в Україну!». Взяти участь у мистецькому заході можуть виконавці, дуети та ансамблі, вік конкурсантів - від 16 років.

Суперфінал конкурсу відбудеться 17 жовтня в малому залі ХНАТОБу (вул. Сумська, 25), де журі та оплески глядачів визначать переможців. Також відбудеться Благодійний концерт лауреатів конкурсу для сімей переселенців із зони АТО, волонтерів, соціально незахищених категорій громадян та делегацій від районів Харківської області.

Головний приз у номінації «Поети» - безкоштовне видання книги, в номінаціях «Барди», «Реп», «Рок» і «Гумор» - запис альбому в судії звукозапису.