Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дітей з області запрошують взяти участь у всеукраїнському конкурсі

Дітей з області запрошують взяти участь у всеукраїнському конкурсі

Маленьким мешканцям Харківщини пропонують долучитися до конкурсу «Намалюй свою мрію», створивши власні комікси про життя працівників сільського господарства.

Конкурс малюнків проходить у рамках всеукраїнської акції «Сільськогосподарська праця – істині цінності на всі покоління». До участі запрошуються діти 4-12 років, яким пропонують втілити свою мрію у малюнках.

За умовами конкурсу, учасник має обрати дві з запропонованих тем та створити два комікси – по 4 малюнки з коротенькими підписами кожний. Реалізувати у малюнках можна мрії, пов’язані з рослинництвом, садівництвом, городництвом та тваринництвом. Наприклад, розповісти історію створення саду.

Умови не забороняють дорослим допомагати дітям з малюнками. Навіть навпаки - організатори закликають учасників до колективної творчості.

Крім того, учасникам пропонують долучитися ще до одного конкурсу – «Реалізуй намальовану мрію», надіславши разом з коміксом фото, на яких цей комікс втілюється в життя маленьким автором малюнків.

Конкурсні роботи приймаються до 1 грудня 2015 року за поштовою адресою: 25009 м. Кіровоград, вул. 50 років Жовтня, буд 22, оф. 103, або у відсканованому вигляді на електронну адресу: konkurs@t-i-t.com.ua.

Автори найкращих робіт, яких визначить конкурсна комісія із залученням експертів, отримають від організаторів подарунки: іграшки, велосипеди та путівки в екскурсійний тур по Україні.

Детальніше про умови конкурсу можна дізнатися тут.