Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Обласна Служба автомобільних доріг оголошує громадські слухання щодо проекту реконструкції Київської траси

Обласна Служба автомобільних доріг оголошує громадські слухання щодо проекту реконструкції Київської траси

Ключовим питанням для обговорення стане План природоохоронних заходів для Проекту реконструкції автомобільної дороги М-03 Київ-Харків-Довжанський на ділянці в Харківській області.

«Планується реалізація нового спільного проекту зі Світовим банком «Третій проект покращення автомобільних доріг та безпеки руху», а саме - роботи з реконструкції автомобільної дороги Київ-Харків-Довжанський», -  повідомили в Службі автомобільних доріг у Харківській області.

У Службі пояснили, що робота, яку планується провести, здійснюватиметься шляхом розширення дорожнього полотна для запровадження чотирьохстороннього швидкісного руху. Також заплановано розбудову відповідної інфраструктури для дороги державного значення з метою приведення її у відповідність до європейських стандартів.

Враховуючи важливість питання та стислі терміни для проектування та виконання необхідних робіт, було вирішено провести громадські слухання, в ході яких обговорити план природоохоронних заходів для Проекту реконструкції траси. Взяти участь у заході запрошено фахівців Служби автомобільних доріг в територіальних громадах, через які проходить ділянка автошляху, запланована до реконструкції (а саме - км 395+064- км 420+050).

Про дату та місце проведення слухань буде повідомлено додатково.

Довідка. З детальнішою інформацією можна ознайомитися за посиланнями: https://cloud.mail.ru/public/GPVN/YN2mbo2UQ та https://cloud.mail.ru/public/4tvf/6eXpZ6s5J.

Запитання з приводу Проекту реконструкції можна надсилати на електронну пошту Служби автомобільних доріг у Харківській області: doroga1@kharkov.ukrtel.net, або звертатися за телефоном (057) 773-21-35.