Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2016 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку планується реалізувати 51 проект

У 2016 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку планується реалізувати 51 проект

2 вересня в ХОДА підвели підсумки оцінки інвестиційних програм, які можуть реалізуватися за рахунок коштів фонду.

Засідання регіональної комісії з оцінки та забезпечення конкурсного відбору інвестиційних програм (проектів), які можуть реалізуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в 2016 році, пройшло під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Євгенія Шахненка.

Він повідомив, що прогнозована сума коштів фонду регіонального розвитку на 2016 рік становить 226 млн 168 тис. 400 гривень. Усього ж конкурс пройшов 51 проект.

«Відібрані пропозиції щодо проектів комісія має надати на затвердження керівництву облдержадміністрації, після чого перелік проектів буде направлений на затвердження в Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України для подальшої участі в конкурсному відборі», - уточнив Євгеній Шахненко.

Як зазначили члени регіональної комісії, найбільшу кількість балів при відборі набрали такі проекти, як: проведення охоронних робіт будівлі - пам'ятки архітектури по вулиці Римарській, 21 (Харківська обласна філармонія), реконструкція водогону в м. Ізюм. Крім робіт з відновлення будівель та інженерних об'єктів, серед заявлених проектів - також програми, що дозволяють, наприклад, розробити картографічну основу Харківської області в певній системі координат для визначення меж новостворених об'єднаних громад, і так далі.