Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

За кошти обласного бюджету були проведені ремонти в школах регіону

За кошти обласного бюджету були проведені ремонти в школах регіону

Про це у День знань заявив заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євгеній Шахненко.

За його даними, у поточному році за рахунок коштів обласного бюджету виконуються роботи з капітального ремонту комунальних закладів освіти районів. Закладений на ці цілі обсяг фінансування – майже 3 млн 700 тис гривень.

«Наприклад, до початку нового навчального року був проведений комплекс ремонтних робіт з поліпшення стану будівель приміщень Куньєвської загальноосвітньої школи (с. Куньє Ізюмського району) та створення на її базі навчально-виховного комплексу. Введення в експлуатацію додаткових приміщень створило належні умови для виховання дітей», - зазначив Євгеній Шахненко.

Крім того, за кошт обласного бюджету було здійснено капітальний ремонт приміщень Черкаськолозівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Дергачівської районної ради Харківської області. На сьогоднішній день ремонт вже завершено. Також підрядчики розпочали капітальні ремонти із застосуванням енергозберігаючих технологій в освітніх закладах Нововодолазького району. Мова йде про гімназію Новодолазької районної ради по вул. Дзержинського, 7, та Старовірівську загальноосвітню школу І-ІІІ ст. Новодолазької районної ради по вул. Леніна, 12, в селі Старовірівка.