Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На вихідних заступники голови ХОДА привітали першокурсників харківських вишів з початком навчального року

На вихідних заступники голови ХОДА привітали першокурсників харківських вишів з початком навчального року

30 серпня Юлія Світлична та Вячеслав Аббакумов взяли участь в урочистостях з нагоди Дня знань в Економічному університеті та Університеті повітряних сил.

Заступник голови ХОДА Юлія Світлична привітала першокурсників ХНЕУ ім. С. Кузнєца з посвятою у студенти від імені голови області Ігоря Райніна та побажала їм успіхів у навчанні та натхнення. Вона підкреслила, що сьогоднішні першокурсники – це люди, які творитимуть майбутнє нової України.

Заступник голови ХОДА Вячеслав Аббакумов привітав першокурсників Харківського університету повітряних сил імені Івана Кожедуба, які склали військову присягу на вірність Українському народові. Урочистий ритуал відбувся на Меморіалі Слави у Лісопарку. На захист Батьківщини присягнули понад 500 курсантів університету.

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів героїв, які віддали своє життя під час Другої Світової війни та під час боротьби за незалежність України. Ритуал складання Військової присяги завершився урочистим проходженням особового складу.