Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Первомайському районі розпочато капітальний ремонт доріг

У Первомайському районі розпочато капітальний ремонт доріг

Загалом тут планують освоїти більш ніж півтора мільйони гривень.

Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Євгеній Шахненко.

«У Первомайському районі розпочаті роботи з освоєння 1 мільйону 536 тисяч гривень субвенції обласного бюджету місцевим бюджетам на капітальний ремонт комунальної власності, - уточнив Євгеній Шахненко. – У тому числі розпочалися роботи з капітального ремонту дороги по вул. Ворожбянська у селі Петрівка, на які рішенням ХХХV сесії VІ скликання Харківської обласної ради від 9 квітня було виділено 786 тисяч гривень».

За інформацією заступника керівника ХОДА, станом на 27 серпня вже було відремонтовано 430 метрів дороги. Замовником проведення робіт виступає Департамент капітального будівництва обладміністрації, а виконує їх харківська «Перша Слобожанська будівельна компанія».

«На черзі - виконання робіт з ремонту дорожнього покриття на вул. Октябрьська у селі Червоне Знамено Красненської сільської ради. Це центральна дорога села, на якій розташовані об’єкти соціальної сфери та загальноосвітня школа», - повідомив Євгеній Шахненко.

Він також підкреслив, що Програма будівництва, реконструкції та ремонту комунальних доріг у 2015 році передбачає проведення поточних ремонтів доріг в населених пунктах району по 15 сільських радах. Станом на 26 серпня використано понад 400 тис. грн коштів районного та сільських бюджетів. Роботи тривають.

«Реалізація зазначених проектів стала можливою завдяки сумісній співпраці усіх гілок влади на протязі останніх років. Сьогодні ми бачимо реальне вкладення коштів, виділених з обласного бюджету та направлених на соціально-економічний розвиток Первомайщини. Райдержадміністрація тримає на постійному контролі хід виконання робіт», - наголосив заступник голови облдержадміністрації.