Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк і Вадим Глушко взяли участь у святкуванні Дня Незалежності України в Зміївському районі

Михайло Черняк і Вадим Глушко взяли участь у святкуванні Дня Незалежності України в Зміївському районі

24 серпня в Змієві пройшов святковий концерт, також тут організували дитяче свято, сільгоспвиставку та провели майстер-класи з народних мистецтв.

В урочистій частині заходу взяли участь заступник голови ХОДА Михайло Черняк та т.в.п. заступника голови обладміністрації Вадим Глушко. Керівник ХОДА Ігор Райнін привітав зміївчан відеозверненням, яке показали на екрані головної святкової сцени.

Михайло Черняк, звертаючись до мешканців Змієва, зазначив, що, незважаючи на труднощі, які доводиться долати сьогодні українцям, країна продовжує розвиватися.

«Пройшовши через ті гострі процеси, з якими нам довелося зіткнутися, ми зробимо Україну сильною і розвиненою державою. Сьогодні кожен з нас своєю працею робить внесок у розвиток країни. Люди - це найголовніший ресурс України. Тому я хочу побажати всім вам сил, здоров'я, удачі та мирного неба», - сказав заступник голови ХОДА.

Вадим Глушко нагадав зміївчанам про земляків, які захищають сьогодні кордони України.

«Вони роблять все, щоб на мирній землі ми спокійно працювали на благо країни та Харківської області. Сьогодні керівництво ХОДА тісно співпрацює з районною владою. Певен, що разом ми доб'ємося процвітання району та області в цілому», - підкреслив Вадим Глушко.