Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Райнін і Михайло Черняк привітали мешканців Зміїва з Днем міста

Ігор Райнін і Михайло Черняк привітали мешканців Зміїва з Днем міста

375-ту річницю з дня заснування, а також 72 роки з дня звільнення від німецько-фашистських загарбників відзначали в Змієві 15 серпня.

З відеоекрану, встановленого на головній святковій сцені міста, до зміївчан звернувся голова облдержадміністрації Ігор Райнін. У своєму відеопосланні він зазначив, що Зміїв з перших днів відіграє значиму роль в історії регіону та країни. «375 років - вік серйозний і почесний, вік, гідний уваги і поваги. Усі ці роки Зміїв був найближчим і найважливішим супутником Харкова, адміністративним центром, осередком суспільного життя. Зміївчани завжди стійко билися з загарбниками й окупантами - чи то набіги орди або німецько-фашистські загарбники, - підкреслив Ігор Райнін. - Від імені всієї області хочу подякувати вам за повсякденну працю на благо Харківщини та за любов до рідного краю. Бажаю вам міцного здоров'я, щастя, енергії та мирного неба над головою».

У святкових заходах, що пройшли в Змієві на минулих вихідних, взяв участь заступник голови ХОДА Михайло Черняк.

«Зміїв - місто з багатою історією, що заслуговує поваги. Тут живуть люди, які щодня трудяться на благо свого міста, району і країни в цілому. Такі люди - найцінніший ресурс нашої держави, - підкреслив заступник керівника ХОДА. - Тому сьогодні облдержадміністрація робить все, щоб регіон жив мирно, а нашим людям нічого не загрожувало. Ви відзначаєте 72-у річницю визволення, і головні побажання сьогодні - побажання миру, добра і благополуччя».

З нагоди свята Михайло Черняк нагородив Почесними грамотами Харківської облдержадміністрації мешканців Зміїва: вчителя математики Зміївського ліцею №1 Світлану Вовк, директора комунального підприємства «Зміївський геріатричний пансіонат» Людмилу Макеєву, завідувача поліклінічним відділенням ЦРЛ Анатолія Маслака і тренера Зміївської ДЮСШ Валерія Малахова.