Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До уваги ЗМІ!

До уваги ЗМІ!

17 серпня о 15:45 відбудеться спільний брифінг голови ХОДА Ігоря Райніна та голови Консультативної місії ЄС з реформування сектору цивільної безпеки в Україні Калмана Міжея.

Місце проведення брифінгу - Будинок рад, 2-й поверх (вул. Сумська, 64, розширювач біля приймальні голови ХОДА). Під час брифінгу буде підведено підсумки зустрічі керівництва ХОДА з Консультативною місією.

Довідка. Консультативна місія Європейського Союзу (КМЄС) консультує та надає підтримку відповідним державним органам України в секторі цивільної безпеки щодо реформування правоохоронних органів (міліції, Прикордонної служби, Національної гвардії та Служби безпеки) та органів системи верховенства права (судової системи та прокуратури), а також за такими напрямками, як боротьба з корупцією, дотримання прав людини, реформи державного управління та стратегічні комунікації.У даний час КМЄС посилює свій відділ з регіональних зв’язків. Місія направила додаткових співробітників до Харківської області для ретельного вивчення ситуації в секторі цивільної безпеки у світлі європейського передового досвіду та для виявлення прогалин і успіхів, які будуть включені до стратегічних рекомендацій для української влади. До делегації, що перебуває з візитом в Харкові, ввійшли стратегічні радники, спеціалісти з регіональних питань та фахівці з кризового управління КМЄС.

Теги