Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Краснокутській ЦРЛ передали медичне обладнання та матеріали

Краснокутській ЦРЛ передали медичне обладнання та матеріали

Це чергова районна лікарня, яка отримала допомогу, завдяки співпраці Харківської облдержадміністрації, волонтерів та благодійних фондів.

«Ми привезли з собою медичну допомогу, яку передамо Центральній районній лікарні та сільським амбулаторіям, - повідомила заступник голови ХОДА Юлія Світлична в ході зборів адміністративно-господарського активу Краснокутського району. - Це ходунки на колесах, інвалідні коляски, милиці, більше 100 упаковок медичних масок, медичний інструмент, більше 50 упаковок засобів особистої гігієни - памперсних пелюшок для людей, які не можуть пересуватися, препарати для лікування кашлю, всілякі дородові бандажі, а також матеріали для перев'язки».

Юлія Світлична подякувала за допомогу в організації постачання медобладнання свого радника на громадських засадах, волонтера Надію Кривицьку, главу німецького благодійного фонду «Марбург ОБОЗ +» Світлану Д'яченко, БФ «Нова країна» та харківських волонтерів Юлію Клименюк і Костянтина Кельметьєва.

Надія Кривицька, у свою чергу, висловила подяку Харківській облдержадміністрації та керівництву Південної залізниці за сприяння в реалізації благодійного проекту.

«Окрема велика подяка - за те, що у нас була можливість, напевно, одну з найважчих частин проекту реалізувати безпроблемно й безболісно. Я говорю про логістику. Велике спасибі за вагони, за фури», - сказала волонтер.

Заступник голови Харківської облдержадміністрації наголосила: реалізація спільного проекту ХОДА, волонтерів та благодійних фондів буде продовжуватися.

«За запевненням керівника німецького благодійного фонду, у нас буде подальша взаємодія, і ми не обмежимося однією цією поставкою, - зазначила Юлія Світлична. - Ми поступово намагаємося реагувати на ваші потреби, ці потреби ми збираємо з районної ЦРЛ, а також з амбулаторій. Наступного разу, я сподіваюся, ми закінчимо всі процедури й домовленості і привеземо вам, як я знаю, довгоочікуваний переносний рентген-апарат. Також разом з апаратом надійде ще деяка кількість й інвалідних колясок, і ходунків, і засобів особистої гігієни».

Нагадаємо, подібні гуманітарні вантажі в цьому році вже отримали центральні районні лікарні в Коломаці, Сахновщині та Зачепилівці.

Більше фото