Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Райони області до 30 липня підготують проекти своїх експозицій на Великий Слобожанський ярмарок

Райони області до 30 липня підготують проекти своїх експозицій на Великий Слобожанський ярмарок

До цієї ж дати будуть подані й заявки на участь у ярмарку. Про це повідомила начальник управління розвитку споживчого ринку Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Світлана Калачова.

 

 

 

 

 

 

Також, за її інформацією, 27 липня пройшло засідання тендерного комітету з визначення головного розпорядника щодо підготовки й проведення Великого Слобожанського ярмарку.

«Були розглянуті пропозиції конкурсних торгів. За результатами цього засідання має бути визначений головний розпорядник, пропозиція якого є найбільш економічно вигідною», - підкреслила Світлана Калачова. 

Нагадаємо, цього року Великий Слобожанський ярмарок пройде на майданчику презентаційно-виставкового центру «Радмір Експохол» 5 та 6 вересня. Організатори чекають близько 200 сільгоспвиробників та підприємств переробної промисловості з усіх районів Харківщини та інших областей України.

Довідка. Великий Слобожанський ярмарок проводиться в Харкові з 2002 року. Виключенням став тільки минулий, 2014-й, коли ярмарок не проводили з міркувань безпеки.