Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Коломацькій районній лікарні передали апарати УЗД, ШВЛ та інше медичне обладнання

Коломацькій районній лікарні передали апарати УЗД, ШВЛ та інше медичне обладнання

Гуманітарну допомогу з Німеччини та США вдалося залучити в Коломак завдяки злагодженій роботі Харківської облдержадміністрації та львівського благодійного фонду «Нова країна». Про це повідомила заступник голови ХОДА Юлія Світлична під час робочого візиту до Коломацького району 25 липня.

«У центральну районну лікарню Коломака ми привезли 12 функціональних медичних ліжок, апарати штучної вентиляції легенів, інвалідні крісла, милиці, велику кількість підгузників, пелюшок і витратних матеріалів, а найголовніше - апарат УЗД. Думаю, що на цьому робота не зупиниться, будемо рухатися далі в цьому напрямку», - зазначила Юлія Світлична.

Голова ХОДА Ігор Райнін подякував за допомогу в здійсненні цього проекту волонтерам, радникам Юлії Світличної на громадських засадах Надії Кривицькій та Олені Борисовій. 

«Це та частина моєї команди, яку я дуже поважаю і ціную, бо це патріотичні люди», - підкреслив керівник ХОДА.

Довідка. Донорами в проекті надання гуманітарної допомоги Коломацькій районній лікарні виступили Українсько-німецька асоціація «Марбург Обоз плюс» (Німеччина) і американська діаспора. Допомога була отримана від БФ «Нова країна» (директор - Ростислав Макух). Проект реалізовувався за підтримки БФ «Даруй добро» і Південної залізниці. 

Більше фото