Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кубок Золочівського району з мотокросу зібрав спортсменів з 4 областей

Кубок Золочівського району з мотокросу зібрав спортсменів з 4 областей

На Харківщині за підтримки голови обласної державної адміністрації Ігоря Райніна та керівництва Золочівського району вдруге відбулися змагання з мотокросу на кубок району. Крім харків’ян, у них взяли участь спортсмени з Дніпропетровської, Луганської, Полтавської областей. Як зазначив голова РДА Ігор Гурін, незважаючи на непередбачувані погодні умови цього разу змагання зібрали велику кількість спортсменів і вболівальників. Професіоналізм і майстерність продемонстрували досвідчені мотобайкери на потужних мотоциклах класу «МХ-1». Поруч з дорослими змагалися і юні спортсмени, наймолодшими серед них були учасники 2010 року народження.

Директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Віктор Коваленко поділився планами щодо розширення географії змагань, надання їм міжнародного статусу.

«Район продемонстрував високий організаторський рівень, чітко спрацювали всі задіяні служби. Це свято мужності і сили об’єднало і дорослих, і дітей. Є на кого рівнятися молоді, є потенціал для розвитку спортивного майбутнього Золочівщини», - сказав Віктор Коваленко.