Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ХНУВС відбувся випуск студентів на факультеті права та масових комунікацій

В ХНУВС відбувся випуск студентів на факультеті права та масових комунікацій

У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся випуск на факультеті права та масових комунікацій. Випускників привітав ректор університету, член-кореспондент Національної академії правових наук України, доктор юридичних наук, голова Ради ректорів вищих навчальних закладів силових структур та правоохоронних органів України, генерал-полковник міліції Сергій Гусаров. У своєму зверненні він зазначив, що Харківський національний університет внутрішніх справ дав путівку в життя близько 40 тисячам випускників, які сьогодні працюють у різних регіонах України і гідно представляють університет.

Привітав випускників з отриманням диплому і радник ректора університету, президент Кримінологічної асоціації України, академік Національної академії правових наук України, доктор юридичних наук, генерал-полковник міліції Олександр Бандурка. Він зазначив, що девіз університету - «Знання. Закон. Честь». «Знання треба поповнювати все життя, законом керуватися на кожному кроці, а честь берегти змолоду. Ви отримали вищу освіту, але на цьому процес навчання не зупиняється, – продовжив Олександр Бандурка. – Бажаю, щоб кожний з вас досяг тих висот, про які мріє».

Серед 217 випускників нинішнього року – 94 бакалаври і 123 спеціалісти – фахівці у галузі права, соціології та психології. 20 з них отримали дипломи з відзнакою: 15 – за спеціальністю «Правознавство», 4 – за спеціальністю «Психологія» та 1 – за спеціальністю «Соціологія». Також дипломи про закінчення університету отримали 35 магістрів, 9 із них – із відзнакою.