Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Рятувальники відпрацюють ліквідацію аварії на хімічно небезпечному об`єкті

Рятувальники відпрацюють ліквідацію аварії на хімічно небезпечному об`єкті

19 червня о 10:00 на полігоні Навчального центру оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України у с. Ватутіне Нововодолазького району пройдуть тактичні навчання з відпрацювання дій під час ліквідації аварії на хімічно небезпечному об`єкті. У заході візьмуть участь співробітники Національного університету цивільного захисту України та циклів підготовки фахівців радіаційного, хімічного та біологічного захисту і підрозділів зв’язку Навчального центру, слухачі групи професійно-технічної підготовки дозиметристів, а також курсанти навчального закладу.  

Під час навчань відпрацьовуватимуться дії з пошуку та евакуації постраждалих, проведення хімічної розвідки та розгортання хімічного посту спостереження, накладання реконденсаційного рукава, визначення зони зараження, постановки водяної завіси за допомогою спеціального обладнання, проведення спеціальної обробки техніки, особового складу та прилеглої території, а також розгортання комплексної радіостанції Р142Н.

Від’їзд журналістів 19 червня від головного корпусу НУЦЗУ (вул. Артема 52/54) о 08:15. Акредитація ЗМІ триватиме до 17:00 18 червня за тел. (057) 707-34-59.