Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ХОДА нагородили кращих платників податків за підсумками року

В ХОДА нагородили кращих платників податків за підсумками року

У малому залі Будинку рад 21 травня відбулася церемонія нагородження переможців регіонального туру рейтингу «Сумлінні платники податків України-2014». Представників харківських підприємств, які є кращими платниками податків, привітали заступник голови Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична та голова Ради - директор Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Харківській області Марина Вишневська. «Сьогодні ми відзначаємо нагородами кращих з кращих, тих, хто стоїть в основі фундаменту економіки Харківської області. Сьогоднішній день дуже складний, на ваших плечах лежить велика відповідальність. Всі ми розуміємо, що якщо не буде розвиватися бізнес, не буде стабільної економіки. Якщо не буде стабільної економіки, не може існувати незалежна держава. Ви своєю працею доводите, що розвивати бізнес на території нашого регіону можна, розвивати бізнес - це патріотично і дуже відповідально. Сьогодні зібралися найкращі з вас, і це доводять ваші фінансові результати, робота ваших колективів, це доводите ви, даючи стимул для розвитку малого та середнього бізнесу. При цьому ви платите заробітну плату, створюєте нові робочі місця, це все піднімає і стабілізує економіку», - зазначила Юлія Світлична, звертаючись до переможців регіонального туру рейтингу «Сумлінні платники податків України-2014».

Також заступник голови ХОДА побажала керівникам харківських підприємств нарощування капіталу, твердої і зрозумілої податкової бази, а також успіхів, здоров'я, миру і благополуччя.

Як розповіла Марина Вишневська, рейтингова комісія за підсумками року визначила 38 кращих підприємств в 10 різних номінаціях. «Ви кращі не тільки тому, що платите велику суму до місцевого та державного бюджету. Ви багато коштів вкладаєте в соціальні потреби ваших працівників. На ваших підприємствах - найвища заробітна плата. Ви надаєте велику підтримку медичним і соціальним установам. Сьогодні обсяги виробництва на ваших підприємствах не падають, а зростають. Тому рейтингова комісія визначила вас як кращих», - підкреслила вона.

Після вітального слова переможцям регіонального туру рейтингу були вручені почесні нагороди та грамоти від Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України».