Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Керівники харківських профспілок отримали нагороди від облдержадміністрації

Керівники харківських профспілок отримали нагороди від облдержадміністрації

Сьогодні, 20 травня, т.в.п. заступника голови ХОДА Вадим Глушко вручив головам профспілкових організацій регіону Почесні грамоти Харківської облдержадміністрації. Нагородження відбулося під час профспілкового форуму Дніпропетровської та Харківської областей «Удосконалення соціального діалогу в сучасних умовах». «Глава області Ігор Райнін, на жаль, не зміг бути присутнім на заході, але доручив мені привітати чотирьох членів вашого трудового колективу, вручивши Почесні грамоти від Харківської облдержадміністрації», - зазначив т.в.п. заступника голови ХОДА Вадим Глушко.

За багаторічну й сумлінну працю, а також вагомий внесок у реалізацію завдань державної політики у сфері захисту трудящих Почесними грамотами були нагороджені голова обласної організації профспілки працівників автомобільного та сільськогосподарського машинобудування України Віктор Антонов, голова первинної профспілкової організації ВАТ «Турбоатом» Ірина Єфремова, голова об'єднаної профспілкової організації при ДП «Завод імені Малишева» Микола Зубехін та голова обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України Микола Кригін.

«Завдяки діалогу між обласною адміністрацією, роботодавцями та профспілками ми знаходимо виходи зі складних ситуацій. Профспілки чітко моніторять ситуацію й ті проблеми, які є в трудових колективах. Такі форуми дуже корисні, в тому контексті, що ми відкрито один одному говоримо в очі про проблеми та спільно шукаємо шляхи їх вирішення», - підкреслив Вадим Глушко.