Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Мешканці Солоницівки просять допомогти добудувати будівлі, в які можна буде заселити бійців АТО і переселенців

Мешканці Солоницівки просять допомогти добудувати будівлі, в які можна буде заселити бійців АТО і переселенців

Сьогодні, 15 травня, заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян. Одне з перших звернень харків’ян стосувалося ремонту дороги «Старий Салтів-Приколотне». Інший відвідувач - пенсіонерка, у якої вийшов з ладу прилад обліку, прийшла на прийом до заступника голови ХОДА з проханням посприяти у заміні газового лічильника. Інвалід, який мешкає на станції Гракове, просив допомогти з ремонтом будинку. Були й такі відвідувачі, які прийшли з пропозиціями. Так, голова житлового кооперативу з Солоницівки повідомив, що в їхньому населеному пункті є будівлі, готовність яких становить приблизно 80%. За його словами, після добудови це житло можна буде передати військовослужбовцям, приймавшим участь в антитерористичній операції, та тимчасово переміщеним особам.

«Це дуже важливе й актуальне питання. Наступного тижня я їду в Київ на засідання експертної групи з проблем вимушених переселенців, на якому буду лобіювати наше питання, пов’язане з недобудованим в регіоні житлом», - підкреслив Євгеній Шахненко.

Також на прийом прийшов харків’янин, якого цікавили зміни, пов’язані з нарахуванням розрахунків за газ. До того ж чоловік попросив надати йому роз’яснення щодо тарифів на житлово-комунальні послуги. В свою чергу, молода родина звернулася з проханням допомогти ліквідувати стихійне звалище в місті Дергачі.

Вирішення питань, що вимагають більш детального розгляду, заступник голови Харківської обласної державної адміністрації взяв під особистий контроль.