Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ХОДА відбувся урочистий прийом з нагоди Дня Перемоги

В ХОДА відбувся урочистий прийом з нагоди Дня Перемоги

У малому залі Будинку Рад 7 травня пройшов урочистий прийом ветеранів з нагоди 70-ї річниці Перемоги над нацизмом в Європі, Дня пам'яті та примирення та Дня Перемоги. Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін та голова Харківської обласної ради Сергій Чернов привітали ветеранів з наступаючим святом. «Ми прекрасно розуміємо те, що ви зробили 70 років тому. Ви щодня, щохвилини відвойовували кожен сантиметр нашої рідної землі, нашої країни. І ми вдячні вам за те, що ви зробили, вдячні за те, як ви живете і як дієте зараз. Ваша позиція завжди чітка і непохитна. Ми це бачимо, цінуємо і рівняємося на вас. Хто б що ні казав, а 8 і 9 травня в Харківській області пройдуть широкомасштабні заходи з відзначення Дня Великої Перемоги, в якій брали участь люди різних країн, національностей. Війна проти нацизму об'єднала всіх нас. І в ті роки це була дійсно велика перемога над нацизмом. Президент України Петро Порошенко своїм указом встановив 8 травня Днем примирення. І мені здається, що це дуже важливо, оскільки саме зараз, в цей час, всім нам треба відкинути політичні розбіжності, примиритися і об'єднатися. Спасибі вам за перемогу, довгих років життя, здоров'я, всім вашим близьким - щастя і мирного неба над головою», - зазначив Ігор Райнін, звертаючись до ветеранів.

За вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді, активну громадську діяльність та з нагоди Дня Перемоги Ігор Райнін і Сергій Чернов вручили грамоти та подяки облдержадміністрації та облради учасникам бойових дій, працівникам тилу, інвалідам війни, а також членам ветеранських організацій.

Голова Харківської обласної організації ветеранів Анатолій Хіневич, у свою чергу, подякував керівництву облдержадміністрації та облради за допомогу, яка надається сьогодні ветеранським організаціям, а також за те, що при складанні плану заходів на 8-9 травня безпосередньо враховувалися побажання ветеранів.