Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів виїзний прийом громадян

Євгеній Шахненко провів виїзний прийом громадян

21 квітня заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євгеній Шахненко провів виїзний прийом громадян в Первомайському районі. На зустрічі з мешканцями селища Більшовик обговорювалися питання будівництва модульної котельні на альтернативному виді палива, ремонту покрівлі місцевого Будинку культури та реконструкції покрівлі спортивної зали гімназії. Мешканці села Червоне Знамено звернулися з проханням провести капітальний ремонт вул. Октябрської.

У ході прийому Евгеній Шахненко також відвідав с. Грушине, де нагальними питаннями є будівництво модульної котельні на альтернативному виді палива, ремонт покрівлі спортивної зали та заміна вікон на енергозберігаючі склопакети у Грушинській загальноосвітній школі.

Вирішення всіх питань, озвучених під час робочого візиту, заступник голови ХОДА взяв під особистий контроль, а мешканцям подякував за активну життєву позицію.

«Я розумію важливість кожного питання, які ми сьогодні встигли обговорити. Але потрібно усвідомити, що є питання, які можна вирішити і на місцевому рівні. Пропоную сільським радам і громадам активніше брати участь у міні-проектах. Адже їх спільне фінансування з обласного, районного і місцевого бюджетів дозволяє вирішити найбільш актуальні проблеми сільських мешканців», - наголосив Євгеній Шахненко.

Разом із заступником голови ХОДА у зустрічах з мешканцями взяли участь голова Єфремівської сільської ради Анатолій Страхов, голова Красненської сільської ради Василь Фатєєв, голова Грушинської сільської ради Ганна Воловик.