Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична взяла участь у відкритті ярмарку вакансій в Національному фармацевтичному університеті

Юлія Світлична взяла участь у відкритті ярмарку вакансій в Національному фармацевтичному університеті

17 квітня в Харківському національному фармацевтичному університеті відкрився Ярмарок вакансій-2015. В урочистому відкритті ярмарку взяли участь заступник голови Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична, голова Державної служби зайнятості Ярослав Кашуба, директор Харківського обласного центру зайнятості Володимир Міненко і перший проректор з науково-педагогічної роботи Національного фармацевтичного університету Алла Котвіцька. «Харків - це місто студентства, Харків – молодий та енергійний, і ви це доводите своїм потенціалом. Напевно, ваш університет - одне з небагатьох місць, де можна «хімічити» і за це не просто уникнути відповідальності, а за це ще й ставлять оцінки. Я бажаю вам знайти надалі свою професію і, безумовно, реалізуватися в цій професії. Повірте, що керівництво Харківської облдержадміністрації всіляко підтримує і розвиває сферу освіти. Ми розробляємо концепцію розвитку середньої та вищої школи. Сподіваюся, ваш навчальний заклад приєднається до цієї концепції. І цього року або вже в наступному ми будемо працювати над новими проектами, які допоможуть вам реалізуватися як особистостям, допоможуть вам знайти перспективну і добре оплачувану роботу», - зазначила Юлія Світлична, звертаючись до студентів фармацевтичного університету.

Також заступник голови Харківської ОДА подякувала керівникам провідних фармацевтичних підприємств, представникам іноземних компаній, тренінгових центрів, а також всім соціальним партнерам за участь у досить важливому для молоді заході.

«Сьогодні ми відкриваємо цікавий і серйозний захід, який став уже традиційним. Для кожного вишу важливо підготувати висококваліфіковані кадри. Ваш університет є лідером у напрямку підготовки фахівців у фармацевтичній галузі. Більшість студентів, які закінчують цей навчальний заклад, отримують роботу і мають хорошу зарплату. Центр зайнятості, який сьогодні разом з університетом підготував цей ярмарок вакансій, дає вам можливість рухатися в правильному напрямку, мати розуміння того, що ви можете бути затребувані як фахівці», - підкреслив Ярослав Кашуба.

На ярмарку вакансій в Харківському національному фармацевтичному університеті представлено 400 вакансій від 19 роботодавців найбільших фармацевтичних підприємств і холдингів. У свою чергу, Харківський обласний центр зайнятості представив на ярмарку 75 вакансій від 27 роботодавців.

Крім того, як розповіла начальник відділу організації профорієнтації обласного центру зайнятості Наталя Пахуча, в університеті були проведені семінари та тренінги для студентів за темами: «Техніка пошуку роботи», «Як презентувати себе на співбесіді», «Як правильно скласти резюме», «Як організувати свій бізнес» та іншими.