Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські борці завоювали 4 медалі у другий день чемпіонату України

Харківські борці завоювали 4 медалі у другий день чемпіонату України

У харківському Палаці спорту «Локомотив» триває чемпіонат України з вільної та греко-римської боротьби. У середу, 8 квітня, були розіграні вісім комплектів нагород. Другий день чемпіонату приніс спортсменам Харківської області чотири медалі - одне «срібло» та три «бронзи». У ваговій категорії до 65 кг срібним призером чемпіонату України став Тітал Джафарян. У фінальній сутичці проти спортсмена зі Львівської області Андрія Квятковського харків'янин поступився з рахунком 4:0. В цій же ваговій категорії «бронзу» завоював Олександр Рибалко. У півфіналі харківський борець поступився майбутньому чемпіону, а в поєдинку за третє місце виграв у Валерія Білявського з Херсонської області. 

У вазі до 61 кг третє місце посів Вадим Духно. У півфіналі бронзовий призер програв майбутньому чемпіону Юрію Семакіну з Запорізької області, а в сутичці за «бронзу» харків'янин переміг запорізького борця Єгора Мурадьяна.

Ще одну «бронзу» харківські вільники завоювали у вазі до 70 кг. Її володарем став Рустам Джафарян. В 1/8 фіналу Рустам програв майбутньому срібному призеру чемпіонату Олексію Доманицькому зі Львівської області, а в боротьбі за «бронзу» зміг дійти до фіналу, де переміг Сергія Пономаренка з Одеської області. Чемпіоном України в цій вазі став Олексій Мельник з Хмельницької області.

У вазі до 74 кг чемпіоном України з вільної боротьби став Рустам Дудаєв з Одеської області.

В греко-римській боротьбі харківські спортсмени - поки без медалей. Максим Філіченко у вазі до 71 кг і Андрій Бєлих у вазі до 80 кг зупинилися в кроці від медалей. Обидва програли в поєдинках за «бронзу» та зайняли п'яті місця.

Чемпіонами України в греко-римській боротьбі в другий день змагань стали: Денис Демьянков із Запорізької області (вагова до 66 кг), Микола Савченко з Миколаївської області (вагова до 71 кг), киянин Євген Пишков (вагова до 75 кг) та Олександр Шишман з Донецької області (у вазі до 80 кг).

Сьогодні, 9 квітня, в заключний день чемпіонату будуть розіграні ще шість комплектів медалей.