Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На рівні обласних адміністрацій має бути злагоджена команда, яка несе відповідальність за долю країни. Арсеній Яценюк

На рівні обласних адміністрацій має бути злагоджена команда, яка несе відповідальність за долю країни. Арсеній Яценюк

Сьогодні, 24 березня, в режимі відео-конференції відбулася Всеукраїнська селекторна нарада під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка. У порядку денному розглядалися питання щодо виконання державного бюджету за січень – лютий 2015 року і запровадження з 1 травня 2015 року нового порядку призначення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг. Від Харківської області в нараді взяли участь голова облдержадміністрації Ігор Райнін, заступники голови ХОДА Юлія Світлична та Євгеній Шахненко, т.в.п. заступника голови ХОДА Вадим Глушко, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, міст обласного значення.

Голова Уряду зазначив, що спільними зусиллями, крок за кроком, Україна виходить з дуже складної економічної ситуації. І це результат спільної роботи Президента, Уряду, Верховної Ради. На рівні керівників обласних державних адміністрацій також має бути злагоджена команда, яка несе відповідальність за долю країни.

«Кожен українець має побачити результат і зрозуміти, що є нова країна. Рік тому на казначейському рахунку держави було 108 тисяч грн., сьогодні – 15,5 млрд. грн. Ми втратили четверту частину економіки країни, проте доходи держбюджету зросли на 8 млрд. грн. (на 15%). За січень-лютий до загального фонду місцевих бюджетів надійшло 13 мільярдів гривень, що на 25% більше, ніж за аналогічний період попереднього року. Усвідомлюю, що це далеко не межа. І завдяки нашій спільній роботі та реальній боротьбі з корупцією, запуску економіки фінансовий результат буде кращий», - сказав Арсеній Яценюк.