Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Я буду лобіювати інтереси Харківської області у центральних органах влади. Ігор Райнін

Я буду лобіювати інтереси Харківської області у центральних органах влади. Ігор Райнін

Про це сьогодні, 24 лютого, заявив голова Харківської ОДА Ігор Райнін під час зустрічі з представниками профспілкових організацій області. Він підкреслив, що готовий співпрацювати з будь-якою галузевою профспілкою і в цілому з обласною профспілковою організацією для розвитку та реалізації проектів, які допоможуть тій чи іншій сфері стабілізувати ситуацію і надалі розвиватися. «У нас підписано тристоронню угоду між облдержадміністрацією, профспілками та роботодавцями. Я повністю націлений на конструктивну взаємодію. Все, що входить до повноважень обласної адміністрації, буде зроблено. Там, де є компетенція центральних органів влади, я буду лобіювати інтереси Харківської області перед Кабінетом Міністрів. Від роботодавців я б теж хотів бачити єднання і розуміння того, що заробітну плату, незважаючи на всю складність економічних процесів, треба виплачувати. Профспілкові комітети на підприємствах теж повинні бути в цьому питанні більш активні», - зазначив Ігор Райнін.

Представники галузевих профспілкових комітетів піднімали питання бюджетного фінансування закладів освіти та охорони здоров'я, літнього оздоровлення дітей за межами Харківської області, відновлення роботи фармацевтичних і машинобудівних підприємств, авіазаводу.

«Вирішити всі проблеми промислового комплексу Харківської області за секунду неможливо. Але провести диверсифікацію ринку треба. Підтримувати держзамовленнями підприємства треба. Знищувати корупційні схеми треба. Ми цим займаємося, і я думаю, в найближчі півтора місяці ви побачите певні зміни на території Харківської області. Я можу сказати, що до нас буде велика увага і вплив з боку центральних органів влади», - підкреслив голова облдержадміністрації.