Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські легкоатлети здобули чотири медалі чемпіонату України

Харківські легкоатлети здобули чотири медалі чемпіонату України

В Сумах з 12 по 14 лютого відбувався чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні та чемпіонат України з легкоатлетичного багатоборства. В змаганнях взяли участь 514 спортсменів з 24 областей України, міста Києва та АР Крим. За підсумками змагань на рахунку легкоатлетів Харківської області 2 золоті, 1 срібна та 1 бронзова нагорода. Чемпіонкою України в стрибках з жердиною з результатом 4 м 10 см, та встановивши рекорд Харківської області, стала Марина Килипко. Киянку Ольгу Зюзіну, яка завоювала срібло, Марина перевершила на 10 см. Золото в бігу на 60 м з бар’єрами з результатом 8.06 сек. здобула Анна Плотіцина. Спортсменку з Вінницької області Олену Яновську харків’янка випередила на 0.22 сек.  

Срібну нагороду в бігу на 60 м серед жінок з результатом 7.24 сек. здобула Наталя Погребняк. Від переможниці чемпіонату Олесі Повх з Запорізької області харківська спортсменка відстала на 0.02 секунди.

Бронзову нагороду в бігу на 60 м серед чоловіків (6.8 сек.) виборов Ігор Бодров. Від першого місця, яке було за киянином Сергієм Смеликом, харків’янина відділили всього 0.01 секунди.

За підсумками цих змагань буде сформована збірна команда України, яка прийме участь у чемпіонаті Європи в приміщенні, що з 6 по 8 березня відбудеться в столиці Чехії - Празі.