Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбулося урочисте спецпогашення поштової новорічної марки на конверті «Лист Діда Мороза»

У Харкові відбулося урочисте спецпогашення поштової новорічної марки на конверті «Лист Діда Мороза»

У рамках всеукраїнської новорічної акції «Пошта Діда Мороза» 25 грудня в операційній залі 52-го відділення поштового зв’язку Харкова відбулось урочисте спецпогашення поштової новорічної марки на конверті «Лист Діда Мороза». Перші відбитки календарного штемпеля на конверті проставили директор Харківської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Олег Мурашов та маленькі харків’яни, що завітали на свято. Для дітлахів поштовики Харківщини створили справжнє диво: провели казкові ігри, продемонстрували роботу помічників Діда Мороза та підготували подарунки.

Нині на адресу Харківської дирекції надійшло більше півтори тисячі листів від малечі. Звертаючись у листах до казкового дідуся, малюки розповідають йому про свої родини, побут, надсилають яскраві малюнки. Діти просять зробити здоровими та щасливими всіх людей, наділити їх усмішками та добрими серцями. Як відзначають поштарі, в усіх дитячих листах - щирість, чистота, дитяча непохитна віра в краще.

Поштовики Харківщини обробляють кожен лист, аби діти, що написали Діду Морозу, Святому Миколаю чи Санта Клаусу, не залишились без уваги.

Довідка. 19 грудня у поштамтах обласних центрів України та відділеннях поштового зв’язку, розміщених у районних центрах, розпочалася новорічна акція від «Укрпошти» - «Пошта Діда Мороза».

«Укрпошта» традиційно проводить новорічну кампанію, в рамках якої діти можуть писати листи Діду Морозу. На всі листи, в яких вказано зворотню адресу, діти отримають відповіді. Марки на святкових поштових відправленнях можна погасити відбитком спеціального штемпеля «Лист Діда Мороза».