Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Завтра з Харкова відправлять гуманітарний вантаж жителям Донецької та Луганської областей

Завтра з Харкова відправлять гуманітарний вантаж жителям Донецької та Луганської областей

Завтра, 25 грудня, за дорученням Президента України та Уряду України з міста Харкова будуть відправлені 20 вантажівок з гуманітарною допомогою жителям Донецької та Луганської областей. Ця допомога була зібрана рятувальниками з усіх регіонів України. Гуманітарна допомога включає в себе продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни, а також інші продукти і товари, в яких зараз відчувають потребу люди на Сході країни.

У відправленні вантажу візьмуть участь віце-прем'єр-міністр України - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, уповноважений Президента України з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі, народний депутат України Ірина Геращенко, голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський.

Відправка колони вантажівок з гуманітарною допомогою буде здійснюватися з території аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України в Харківській області (вул. Ньютона, 132-а). Початок заходу - о 9.00.