Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Міністр закордонних справ Нідерландів висловив подяку Ігорю Балуті за надання допомоги команді експертів із подолання наслідків катастрофи рейсу МН17

Міністр закордонних справ Нідерландів висловив подяку Ігорю Балуті за надання допомоги команді експертів із подолання наслідків катастрофи рейсу МН17

Міністр закордонних справ Королівства Нідерландів Берт Кундерс висловив подяку голові Харківської обласної державної адміністрації Ігорю Балуті за надану допомогу та підтримку аварійно-рятувальній команді із подолання наслідків катастрофи рейсу МН17. Наводимо текст листа: «Шановний губернаторе, шановний Ігорю! Вкотре хочу подякувати Вам за гостинність, проявлену Вами під час мого візиту до Харкова 7 та 8 листопада. Я прагнув зустрітися з Вами особисто та стати свідком робіт із подолання наслідків авіакатастрофи, які виконувались у Вашому регіоні, якнайшвидше після вступу на посаду. Мене глибоко зворушила церемонія вшанування пам`яті жертв, в якій ми з Вами брали участь. Як зазначив мій попередник, від самого початку робіт в Харківській області Вами та колективом обласної адміністрації було забезпечено вчасну та необхідну підтримку аварійно-рятувальній команді із подолання наслідків катастрофи рейсу МН17.

Я дуже вдячний Вам за самовіддану старанність у сприянні зусиллям із повернення жертв та їх особистих речей на Батьківщину, у прискоренні адміністративних процедур, а також за гостинність та забезпечення безпеки під час перебування в Харкові. Уряд моєї країни складає Вам подяку за надану допомогу.

Незважаючи на те, що нами було досягнуто значних результатів у поверненні жертв їх рідним та близьким, велика кількість робіт залишається для виконання в прийдешні місяці та навіть роки. Ми сподіваємось, що зможемо в подальшому розраховувати на підтримку з Вашого боку, а також з боку місцевих органів влади Харківської області. Спираючись на таке партнерство, ми відкриті для пропозицій з Вашої сторони щодо надання сприяння або співпраці з Вами в інших галузях», - йдеться в офіційному листі Берта Кундерса до голови ХОДА.

Ваш
Берт Кундерс,
Міністр закордонних справ Королівства Нідерландів