Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всі діти із зони АТО, які навчаються в Харківській області, забезпечені підручниками, канцтоварами і теплим одягом

Всі діти із зони АТО, які навчаються в Харківській області, забезпечені підручниками, канцтоварами і теплим одягом

Про це 3 грудня повідомив директор Департаменту науки і освіти Харківської облдержадміністрації Анатолій Бабічев. За його словами, на сьогоднішній день в школах і дитячих садках Харкова та області навчається близько 7 тисяч дітей з Донецької та Луганської областей. «Всі проблеми, яких потребували ці діти, вирішені», - підкреслив Анатолій Бабічев. Також директор Департаменту науки і освіти зазначив, що в новому навчальному році в харківських вузах також збільшилася і кількість студентів, які прибули із зони АТО.

«Якщо раніше з 250 тисяч студентів, учні з Донецької та Луганської областей становили десь 15%, то сьогодні їх вже більше 20%. Є студенти, які були переведені з інших вузів в наші вузи або тимчасово зараховані на навчання. Таких студентів 2,5 тисячі », - розповів Анатолій Бабічев.

Крім того, він підкреслив, що всі студенти, які прибули в Харківську обалсть із зони АТО, забезпечені місцями в гуртожитках. А ті студенти, які отримували стипендії у своїх вузах, отримують їх тепер в новому місці навчання.