Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області продовжують реалізовувати заходи з енергозбереження

У Харківській області продовжують реалізовувати заходи з енергозбереження

За інформацією тимчасово виконуючого повноваження заступника голови обласної державної адміністрації Євгенія Шахненко, у поточному році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій передбачено обсяг фінансування в сумі 31 млн. 796 тис.грн. Зокрема, гроші передбачені на здійснення заходів з енергозбереження щодо заміщення споживання природного газу у сфері теплопостачання.

Станом на 27.11.2014 року всього фактично профінансовано коштів субвенції – 15898,00 тис.грн., які використано в повному обсязі.

На даний час підрядними організаціями завершено підготовчі роботи та роботи з облаштування фундаментів під котельні, придбано твердопаливні котли та котельне обладнання, здійснюється виготовлення блок-модулів котелень та бункерів для палива. Розпочато вивезення блок-модулів котелень на об’єкти для подальшого їх монтажу та проведення пусконалагоджувальних робіт відповідно до графіків в с. Кругляківка Куп’янського району, с. М.Рогань та с. Високий Харківського району, м. Ізюм та м. Зміїв.