Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Уламки літака «Boeing-777» рейсу MH17 доставлені до Харкова

Уламки літака «Boeing-777» рейсу MH17 доставлені до Харкова

Уламки літака «Boeing-777» рейсу MH17 доставлені до Харкова і зараз знаходяться під охороною на одній із залізничних станцій. Про це 24 листопада розповів голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута в ході робочої наради з приводу транспортування уламків літака «Boeing-777» в Нідерланди. 

У нараді взяли участь командувач міжнародною місією з розслідування катастрофи літака «Boeing-777» рейсу MH17 пан Міхіль Марханд, командир бойового підрозділу Об'єднаної спільної міжвідомчої оперативної групи МН17 пан Ханс Ван Де Вен, політичний радник місії пан Мартін Ван Бюрен та директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Віктор Коваленко.

Як пояснив Ігор Балута, до Харкова прибули 10 відкритих і 1 закритий вагон з уламками літака. Також на території ДП «Завод ім. В.А. Малишева» знаходяться два трейлера з великими частинами літака - хвостовою частиною і крилами авіалайнера. Нідерландською стороною прийнято рішення відмовитися від їх транспортування в Нідерланди залізничним транспортом. Завтра до Харкова прибудуть чотири фахівці - експерти з автотранспорту з Нідерландів, які обстежать вантаж і правильно організують його перевезення до Нідерландів.