Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Шановні працівники і ветерани сільського господарства Харківщини!

Шановні працівники і ветерани сільського господарства Харківщини!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства. Ваша повсякденна самовіддана праця заслуговує самих теплих слів пошани і подяки, а її результат – це реальний внесок в утвердження економічної і політичної незалежності держави. У сільському господарстві закладені невичерпні можливості зростання економічного потенціалу області і країни в цілому. Поточний рік це яскраво підтвердив. Незважаючи на складні економічні і соціально-політичні умови, зібрано один з найбільших серед регіонів України врожай зернових, технічних і овочевих культур. А валовий збір зерна, понад 4,4 млн. тонн зібраних у поточному році, став найкращим показником за всю історію області. У тваринництві досягнуто зростання обсягів виробництва молока і м'яса, високого рівня досягла продуктивність сільськогосподарських тварин.

Завдяки вашим золотим рукам, вашому вмінню і професіоналізму забезпечено продовольчий достаток Слобожанського краю.

Переконаний, попереду нас чекають нові, ще більш вагомі перемоги. Розвиток сільського господарства, оновлення і укріплення його виробничої бази, впровадження сучасних технологій сільськогосподарського виробництва, широке залучення інвестицій і висококваліфікованих кадрів поряд зі збереженням і покращенням соціальної інфраструктури на селі є одним із першочергових пріоритетів у роботі обласної державної адміністрації. Спільно ми подолаємо всі труднощі і досягнемо нових успіхів у справі розбудови дійсно конкурентоспроможного сільського господарства і подальшого соціального розвитку сільських територій.

Від усього серця бажаю вам успіхів у вирішенні цих завдань, нових здобутків і високих урожаїв, а ще – міцного здоров’я, сімейного благополуччя, щастя і достатку вам і вашим родинам, радості у ваших домах. Зі святом вас, дорогі друзі!


Голова Харківської обласної
державної адміністрації                                                                                          І.М. Балута