Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кращі працівники радіо, телебачення та зв'язку області відзначені нагородами ХОДА та обласної ради

Кращі працівники радіо, телебачення та зв'язку області відзначені нагородами ХОДА та обласної ради

Сьогодні, 14 листопада, в малому залі Будинку рад відбувся урочистий прийом голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Балути та голови Харківської обласної ради Сергія Чернова з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку. Вітаючи присутніх з професійним святом, Ігор Балута відзначив особливу суспільно-політичну значимість їхньої професії для всього суспільства і для кожного його громадянина.

«Ви працюєте на такій відповідальній ділянці, особливо для сучасної України, що вашу працю навіть не можна оцінити. Ви - ті люди, які рухають наше суспільство до демократії, незважаючи на важкі умови, в яких зараз перебуває держава: бойові дії, що йдуть на сході країни, анексовані території, серйозні економічні проблеми, пов'язані з розривом відносин з Росією. За другий і третій квартал ми втратили до 40% наших партнерів на сході, і зараз намагаємося знайти нових в країнах Західної Європи та країнах третього світу. Сьогодні дуже важливо формувати точку зору, яка приведе Україну до успіху, демократії та єдиної європейської сім'ї. І ваш труд цьому сприяє найбільше. Я бажаю миру і всього найкращого вам і вашим родинам!», - сказав голова обласної державної адміністрації.

Кращі режисери, відеоінженери, оператори, звукорежисери, технічні працівники Харківської обласної державної телерадіокомпанії, інтернет-видання «Главное», телекомпанії АТН, телеканалу «Еспресо ТВ», ТРК «Simon», радіо-прес- центру «Печенізький край», Нововодолазької радіокомпанії, ТК «Харьковские известия», ТРК «Слобожанка», ТК «Фора», УНІАН, радіо «Свобода» були нагороджені Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради, Подяками голови ХОДА та Харківської обласної ради.