Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута зустрівся з Міністром закордонних справ Королівства Нідерланди

Ігор Балута зустрівся з Міністром закордонних справ Королівства Нідерланди

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута 8 листопада зустрівся з Міністром закордонних справ Королівства Нідерланди паном Бертом Кундерсом. У зустрічі також взяли участь Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Нідерланди в Україні пан Кейс Кломпехаувер, глава міжнародної місії з розслідування катастрофи літака «Боїнг-777» рейсу МН17 Пітер-Яап Аальберсберг та інші представники місії, а також керівники структурних підрозділів ХОДА, представники МВС, ГУ ДСНС, прокуратури, прикордонної та митної служб. Сторони обговорили питання щодо ходу розслідування катастрофи літака «Боїнг-777» рейсу MH17.

Берт Кундерс від імені всього уряду Нідерландів висловив подяку обласній владі і, зокрема, голові облдержадміністрації Ігорю Балуті за допомогу, надану голландської стороні в рамках розслідування обставин падіння літака МН17 малайзійських авіаліній, а також за допомогу експертам, які працювали безпосередньо в Харкові з тілами і особистими речами загиблих.

«Ми проінформовані про той обсяг роботи, який ви виконали, допомагаючи нашій пошукової місії. В найкоротші терміни ви змогли прийняти правильні рішення. Ваша команда допомогла нам у багатьох питаннях. Досягнутий великий результат в пошуку останків загиблих. Але є ще ряд невирішених питань. Потрібно продовжити роботи на місці катастрофи і почати збирати уламки літака. Сподіваюся, ми і  надалі продовжимо з вами співпрацювати», - зазначив Міністр закордонних справ Королівства Нідерланди.

В свою чергу Ігор Балута пообіцяв і далі надавати всебічну допомогу і підтримку представникам пошукової місії.