Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємства «Укроборонпрому» відновили за минулий тиждень 35 одиниць техніки для АТО

Підприємства «Укроборонпрому» відновили за минулий тиждень 35 одиниць техніки для АТО

Виїзні бригади підприємств-учасників Державного концерну «Укроборонпром» відремонтували 35 одиниць бронетехніки за тиждень. Про це повідомляє медіа центр Концерну. Власними потужностями «Укроборонпром» відновив основні бойові танки та машини на їх базі Т-64 (БВ), БМ «Булат», бойові машини піхоти та десанту БМП-1, БМП-2 у кількості 8 та 5 одиниці відповідно. Крім того, було відновлено 2 бронетранспортери БТР-70, БТР-80, а також 15 бронетранспортерів БТР-3 та БТР-4 для Нацгвардії України. Доведено до належного технічного стану 5 одиниць автомобільної техніки. 

Вся відновлена техніка відвантажується до зони АТО.

Нагадаємо, ДП «Харківський бронетанковий ремонтний завод», що входить до складу ДК «Укроборонпром», продовжує ремонтувати танки Т-64, які знаходилися в 22-му батальйоні територіальної оборони Харківської області. Ця техніка вимагає поточного та відновного ремонту, щоб надалі виконувати задачі антитерористичної операції на сході України.

Зараз «Укроборонпром» на всіх бронетанкових заводах здійснює капітальний ремонт бойових машин для Нацгвардії України, а також відновлює важку броньовану техніку на замовлення Міністерства оборони. Крім того, виїзні бригади Концерну працюють безпосередньо на територіях військових частин і в зоні проведення АТО.