Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута ознайомився з ходом підготовки Борівського району до майбутніх позачергових виборів народних депутатів

Ігор Балута ознайомився з ходом підготовки Борівського району до майбутніх позачергових виборів народних депутатів

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута 23 жовтня відвідав з робочою поїздкою Борівський район. Губернатор проінспектував підготовку району до майбутніх позачергових виборів народних депутатів України, які відбудуться 26 жовтня. За інформацією голови Борівської райдержадміністрації Віталія Кіяна, в районі створено 22 виборчі дільниці, 2 з яких знаходяться в приміщеннях сільських рад, 8 - в установах культури, 10 - в установах освіти, 1 - в закладі охорони здоров'я та 1 - у приміщенні державного підприємства.

За словами голови Борівської райдержадміністрації, дільничні виборчі комісії забезпечені всім необхідним для організації та проведення виборчого процесу в районі.

Станом на 22 жовтня в уточнені списки виборців включено 14 тис. 487 виборців, у тому числі 37 вимушених переселенців з Донецької та Луганської областей. Близько 600 виборців голосуватимуть вдома. В день виборів буде забезпечено підвіз до виборчих дільниць з віддалених сіл району.

Всього ж в одномандатному виборчому окрузі №177 було зареєстровано 11 кандидатів у народні депутати України, один з яких відмовився балотуватися.

"Борівський район - один із прикордонних районів області. Для мене було важливо оцінити рівень підготовки району до майбутніх виборів, а також стан виборчих дільниць. Можу сказати, що тут все готово", - підкреслив Ігор Балута.