Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Майже 14 тисяч осіб звернулися до Відділів ведення держреєстру виборців в Харківській області для тимчасової зміни місця голосування

Майже 14 тисяч осіб звернулися до Відділів ведення держреєстру виборців в Харківській області для тимчасової зміни місця голосування

13 тис. 686 осіб звернулися у Відділи ведення державного реєстру виборців в Харківській області для тимчасової зміни місця голосування. Про це 22 жовтня під час прес-конференції повідомив журналістам радник голови Харківської облдержадміністрації Сергій Стороженко. Серед тих, хто звернувся: 2 тис. 118 осіб, що приїхали з Донецької та Луганської областей, 154 особи - з АР Крим і міста Севастополя, 2 тис. 706 військовослужбовців, 2 тис. 151 житель інших районів Харкова та області і 6 тис. 557 осіб - це члени окружних та дільничних виборчих комісій.

За словами Сергія Стороженка, ще триває реєстрація виборців через суди. Точні дані стануть відомі після її завершення, а саме 24 жовтня.

Нагадаємо, що всі вимушені переселенці, які тимчасово проживають на території Харківської області, могли до 20 жовтня звернутися до відділів ведення державного реєстру виборців, які перебувають у районних державних адміністраціях з заявою про тимчасову зміну місця голосування. Усім, хто звернувся, оформили відповідні посвідчення та закріпили за певними виборчими дільницями.