Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині будуть вжиті всі заходи задля безпеки проведення виборів

На Харківщині будуть вжиті всі заходи задля безпеки проведення виборів

Про це сьогодні, 16 жовтня, сказав заступник голови - керівник апарату Харківської облдержадміністрації Василь Хома в ході зустрічі голови ХОДА Ігоря Балути з Віце-президентом Парламентської Асамблеї ОБСЄ паном Кентом Харштедтом, присвяченої обговоренню питань щодо підготовки проведення до позачергових парламентських виборів. За словами Василя Хоми, керівництво області та правоохоронні органи напрацювали певний досвід із забезпечення правопорядку під час проведення виборів Президента України.

«Спільно з правоохоронними органами нами розроблено план заходів щодо безпеки під час проведення позачергових виборів народних депутатів. З метою охорони всіх виборчих дільниць до початку голосування там будуть знаходитися представники правоохоронних органів. Під час проведення виборів вони будуть посилені додатковими силами органів правопорядку і також Національної гвардії.

З огляду на це, у нас є впевненість, що вибори народних депутатів відбудуться безпечно, демократично та прозоро. Обласною державною адміністрацією також будуть вжиті всі заходи, щоб представники міжнародних організацій були присутні на виборчих дільницях і мали змогу спостерігати за перебігом голосування», - сказав Василь Хома.