Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Шановні правники Харківщини!

Шановні правники Харківщини!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста. Це свято людей, які своїм словом і ділом стверджують недоторканість конституційних прав і свобод громадян, непорушність законів. Нині динамічно вдосконалюється законодавство в усіх, без винятку, галузях права: конституційному, адміністративному, міжнародному, процесуальному, кримінальному, трудовому, сімейному тощо. Окрім того, стратегічна спрямованість інтеграції України до європейських структур вимагає адаптації національного законодавства із законодавством ЄС. Щиро вірячи у свою державу, люди покладають на вас великі надії у справі утвердження справедливості, правопорядку і законності.

Бути юристом - велика честь і, без перебільшення, величезна державної ваги відповідальність. Нема сумніву, сучасна українська правнича школа і її вихованці є достойними нащадками і продовжувачами кращих традицій своїх попередників.

Переконаний, що високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності допоможуть вам здобути ще більшу повагу українського народу, підвищити його довіру до вашої діяльності.

Щиро зичу вам здоров’я, добробуту, щастя й удачі, життєвої наснаги та нових здобутків у професійній і громадській діяльності в ім’я процвітання нашої України.

Слава Україні!


Голова обласної
державної адміністрації                                                                               І.Балута