Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

За час АТО юні харків’яни надіслали бійцям понад 3000 послань

За час АТО юні харків’яни надіслали бійцям понад 3000 послань

Чергову партію дитячих малюнків, листів та плакатів зібрали офіцери Харківського обласного військового комісаріату. Юні харків’яни через офіцерів військової установи вирішили направити понад 400 своїх послань для учасників антитерористичної операції та інших захисників Вітчизни. 

Вік авторів малюнків коливається від 5 до 14 років. Підготовлені роботи у літніх оздоровчих таборах, дитсадках чи художніх школах, розташованих в усіх куточках регіону. Частіше за все хлопці та дівчата у свої роботах застосовували національні кольори, зображували мирні моменти свого життя, високі дерева, зелену траву тощо. За словами командування військової установи, це вже п’ята партія малюнків від юних патріотів, які вони організовано зібрали та направили до польових таборів захисників Вітчизни і місць, де лікуються учасники АТО.

«З моменту початку АТО ми вже направили українським військовим понад 3000 послань від молодого покоління. На мою думку, ця позитивна дитяча енергія надихає десантників на успіх в бою та сприяє скорішому одужанню поранених воїнів», - зазначив полковник Юрій Калгушкін.