Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В умовах складної суспільно-політичної ситуації в Україні необхідно направити спільні зусилля на підвищення рівня патріотизму молоді

В умовах складної суспільно-політичної ситуації в Україні необхідно направити спільні зусилля на підвищення рівня патріотизму молоді

Відбулося чергове засідання обласної призовної комісії. Голова комісії, заступник голови - керівник апарату ХОДА Василь Хома наголосив на необхідності забезпечити безумовне виконання Указу Президента України від 1 травня 2014 року №447/214 «Про заходи щодо підвищення обороноздатності держави» щодо призову на строкову військову службу до Збройних Сил України. За його словами, аналіз проведення призову громадян на строкову військову службу станом на 01.07.2014 свідчить про те, що деякі районні державні адміністрації та адміністрації районів Харківської міської ради, а також районні військові комісаріати Харківської області не приділяють достатню увагу здійсненню заходів з призову громадян до лав Збройних Сил України та військово – патріотичного виховання допризовної і призовної молоді.

«В умовах складної суспільно-політичної ситуації в Україні вкрай необхідно згуртувати суспільство, направити спільні зусилля на підвищення рівня патріотизму, військово-патріотичне виховання допризовної та призовної молоді», - сказав Василь Хома.

Обласна призовна комісія вирішила:
1. Запропонувати голові обласної державної адміністрації звернутися до голови Нововодолазької РДА щодо звільнення з займаної посади заступника голови Нововодолазької РДА та усунення від виконання обов´язків голови районної призовної комісії Руднєва О.О.
2. Звернутися з пропозицією до оперативного командування «Південь» щодо усунення від виконання обов´язків як таких, що не відповідають займаним посадам: військового комісара Нововодолазького – Кегичівського ОРВК Харківської області, підполковника Кріпця О.В., військового комісара Київського районного військового комісаріату міста Харкова підполковника Вусика М.В., військового комісара Фрунзенського районного військового комісаріату міста Харкова Мартиненка О.В.
3. Звернутися з пропозицією до Харківського міського голови щодо звільнення з займаної посади та усунення від виконання обов´язків голови призовної комісії заступника голови адміністрації Фрунзенського району Харківської міської ради, голови призовної комісії Фрунзенського району міста Харкова Лукашової О.Я. та заступника голови адміністрації Київського району Харківської міської ради, голови призовної комісії Київського району міста Харкова Івлєва В.В.