Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Райнін представив нового главу Балаклійської РДА

Ігор Райнін представив нового главу Балаклійської РДА

Перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін представив нового голову Балаклійської РДА Степана Масельського. Ігор Райнін привітав Степана Масельського з призначенням на високу посаду, побажавши успіхів у вирішенні пріоритетних питань соціально-економічного та культурного розвитку Балаклійщини. Віце-губернатор наголосив, що кандидатура Степана Масельського на сьогодні стовідсотково підтримується та користується довірою з боку голови Харківської обласної державної адміністрації. А колишньому голові Балаклійського району Івану Столбовому подякував за сумлінну багаторічну працю.   

«Я особисто знаю Івана Михайловича не один рік, він достойний керівник, принциповий депутат Харківської обласної ради. Упевнений, що він і надалі допомагатиме районному керівництву вирішувати проблемні питання розвитку Балаклійського району. Балаклійщина – це найпотужніший регіон Харківщини, який завжди вирізнявся не тільки стабільною економікою, а й монолітними кадрами. Сподіваюсь, що така позитивна тенденція буде збережена й надалі», - сказав Ігор Райнін.

Довідка. Масельський Степан Іванович народився 7 листопада 1971 р. В 1992 - 1995 р. - в.о. директора радгоспу "Червоний жовтень" (с. Веселе Балаклійського району Харківської області). У 1993 р. закінчив Харківський інститут механізації та електрифікації сільського господарства за спеціальністю "Механізація сільського господарства", отримав кваліфікацію "інженер-механік". У 1995 - 2000 рр.. - директор дослідного виробничого господарства "Червоний жовтень". У квітні - листопаді 2000 р. - перший заступник голови Нововодолазької райдержадміністрації (Харківська область). У 2000 - 2001 рр.. - радник голови Харківської облдержадміністрації з економічних питань. У 2001 - 2003 рр.. - голова Балаклійської райдержадміністрації (Харківська область). У 2003 р. закінчив Харківський регіональний інститут державного управління Української академії державного управління при Президентові України за спеціальністю "Державне управління", отримав кваліфікацію "магістр державного управління". У 2003 - 2004 рр.. - заступник голови Харківської облдержадміністрації. У 2004 - 2005 рр.. - голова Харківської облдержадміністрації. У 2005 - 2007 рр.. - голова Харківської обласної організації Народної партії. У січні - лютому 2007 р. - радник голови Харківської облдержадміністрації з економічних питань. З лютого 2007 р. до квітня 2010 р. - голова Балаклійської райдержадміністрації.

Депутат Балаклійського райради. 17 квітня 2010 р. обраний головою Балаклійського райради. 23 травня 2014 року призначений головою Балаклійської райдержадміністрації.