Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В облдержадміністрації не було і немає проблем у роботі з міською владою. Ігор Балута

В облдержадміністрації не було і немає проблем у роботі з міською владою. Ігор Балута

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута вважає висловлювання окремих політиків про те, що за замахом на Геннадія Кернеса може стояти влада, провокаційними. Про це він заявив сьогодні в коментарі ТРК «Україна». За словами Ігоря Балути, навпаки, те, що відбулося з Харківським міським головою, сьогодні на руку тим, хто хоче дестабілізувати ситуацію в регіоні. «Замах на мера Харкова вигідний сепаратистам, які знаходяться в Слов'янську та інших містах Донбасу. Також це вигідно Російській Федерації, яка їм симпатизує», - упевнений керівник області.

Ігор Балута зазначив, що відносини між Харківською обласною державною адміністрацією та Харківською міською радою були стабільними і узгодженими. «У нас за ці майже два місяці не було таких питань, які б ми не обговорили і не вирішили. І ви можете це бачити по ситуації на вулицях Харкова. Звичайно ж, є соціальні зіткнення, але ми з мерією вирішували ці питання спільно. Тому я як голова обласної державної адміністрації не бачу і не бачив проблем у роботі з міською владою» , - розповів Ігор Балута.

Також, за словами голови ОДА, судячи з усього, не було особливих проблем у мера і з владою в Києві. «Я був присутній на багатьох спільних нарадах з Геннадієм Адольфовичем і бачив, що відносини між Києвом та міським головою абсолютно адекватні, робочі. Ніяких конфронтацій не було», - запевнив він.