Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область виконала план з мобілізації однією з перших на Південно-Сході

Харківська область виконала план з мобілізації однією з перших на Південно-Сході

Про це сьогодні на прес-конференції розповів заступник голови ХОДА-керівника апарату Василь Хома. Він підкреслив, що сьогодні на Харківщині сформований 22 окремий батальйон територіальної оборони. «Мобілізаційний наряд, який був доведений Генеральним штабом, виконаний достроково. Ми можемо констатувати, що Харківська область виконала план з мобілізації однією з перших на Південно-Сході. За попереднім нарядом Генштабу нами також були в найкоротші терміни сформовані підрозділи, спрямовані на посилення підрозділів прикордонної служби, дислокованої як у Харківській, так і в інших областях України», - сказав Василь Хома.

В.о. військового комісара Харківської області полковник Олександр Біда зазначив, що такі високі результати були досягнуті завдяки спільній роботі Харківського обласного комісаріату та облдержадміністрації.
«Батальйон уже створений, з завтрашнього дня починає займатися відпрацюванням питань бойового злагодження, після чого бійці будуть готові до виконання завдань за призначенням. Основні завдання, які ставляться перед батальйоном це посилення охорони важливих державних і військових об'єктів, взаємодія з прикордонними військами, посилення охорони об'єктів, що забезпечують життєдіяльність Харківської області», - підкреслив Олександр Біда.